Tel. 020-4650745 020-8943151

Docenten Login

r1

Docenten App

De Docenten App is integraal onderdeel van Cursad. Deze zorgt voor optimale docent communicatie en werkdruk verlichting. Docenten kunnen nu zelf hun lespraktijk beheren. Handig en prettig voor de reguliere docent, een must voor de ZZP Docent.

Screenshot 2014-06-18 15.10.44

U kent het wel, voor veel organisaties zijn de roosters van de muzieklessen pas heel laat bekend. Binnen de Docent App kunnen docenten roosteren. Zo slaat u meerdere vliegen in 1 klap. De docenten kunnen in een slimme gecontroleerde omgeving de roosters on-line in Cursad verwerken. Bevestiging van de afgesproken tijden gebeurt automatisch. e-Mail- en telefoonnummer wijzigingen worden direct door de docent worden verwerkt. Ook leerling absenties / presenties worden on-line verwerkt op uw tablet of smart-phone.

Het rondsturen van roosters en de verwerking ervan door de administratie behoort nu tot het verleden. De kaders en planningsregels sluiten conficten uit. Slimme functies maken de bewerking eenvoudig en intuïtief.

De back-office bevestigd de afgesproken tijd desgewenst automatisch.

Wijzigingen, zoals een nieuw mobiel nummer of een nieuw email-adres, waar de docent meestentijds als 1e van op de hoogte is, kunnen direct worden verwerkt.

Door het gebruik van slimme regels behoud de administratie de controle. En ook de docenten zijn blij, zij hebben nu de controle over hun eigen lespraktijk op PC, Tablet of SmartPhone.

Het rooster is nu al heel vroeg op orde. Dit geeft ruimte om de wachtlijst eerder af te werken. Snellere service, beter- en eerder inzicht in de bezetting en een lagere werkdruk. Gesmeerde communicatie tussen de administratie – docenten en de cursisten.

En tot slot een beter inzicht in de nog resterende lokaal beschikbaarheid.

Een vrij lokaal kunt u immers verhuren.

 

WhatsApp chat